Netes árverés Britney Spears fürtjeiért

Netes árverés Britney Spears fürtjeiért

2007. február 21. 15:41, Szerda
Legalább 1 millió dollárt kell fizetnie annak, aki meg akarja szerezni Britney Spears hosszú, festett barna haját, amelyet az amerikai énekesnő saját kezűleg nyírt le.

A magánéleti és szakmai problémákkal küzdő 25 éves művésznő Los Angelesben betért egy külvárosi fodrászatba és miután az alkalmazottak nem merték teljesíteni kérését, saját maga nyírta kopaszra fejét. Gail Saltz New York-i pszichiáter szerint Spears akciója "nyilvánvalóan önpusztító, elkeseredett tett", ez azonban cseppet sem hátráltatta a fodrászat tulajdonosát, hogy megpróbálja pénzzé tenni a Britney-relikviát.

Esther Tognozzi először az eBay internetes aukcióházon keresztül akarta értékesíteni a fürtöket, de visszautasították. Ezért aztán a BuyBritneysHair.com (Vásárold meg Britney haját!) cím alatt külön honlapot nyitott, és e-mailben várja az ajánlatokat.


A kikiáltási ár 1 millió dollár (191 millió forint), aki viszont a fürtök - a honlapszerkesztő megfogalmazása szerint - "büszke tulajdonosa" lesz, ráadásként megkapja az Omega típusú nullásgépet, amelyet a művésznő használt, és a fodrászatban felejtett további Britney-holmikat, úgymint egy darab öngyújtót, egy darab kiürített energiaitalos dobozt, illetve a masnit, amellyel a haját összefogta. A tulajdonos mindezen kívül megkapja a honlapcím használati jogát is - a fodrász szerint ugyanis így lesz teljes az "Igazi Britney Spears Élmény".

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások