Etyeken forog a Pokolfajzat 2

Etyeken forog a Pokolfajzat 2

2007. április 1. 19:20, Vasárnap
Megérkezett az első, igazi blockbuster az etyeki Korda Sándor Stúdióba. Az idén három Oscart bezsebelő A Faun labirintusa rendezője, Guillermo Del Toro ugyanis hazánkban forgatja a Pokolfajzat 2-t.

Úgy tűnik hazánk újabb nagyköltségvetésű produkciónak adhat otthont. A világszinten jól teljesítő Eragon után az idei Oscar-gálán három díjat bezsebelő A Faun labirintusa rendezőjének, Guillermo Del Toro új képregényfilmjének legtöbb jelenetét is hazánkban forgatják le. A stáb az etyeki Korda Sándor Stúdió műtermeit foglalja majd le.


Hazánkban harcol az emberiségért

A Hellboy 2: The Golden Army főszerepében ismét Ron Perlman parádézhat, de visszatér Selma Blair és Doug Jones is. Új szereplő lesz Luke Goss, aki a rosszak táborát erősíti majd.

A sztori szerint az ősi fegyverszünet az emberi faj és a képzelet láthatatlan seregei között megszakad, a földi pokol elszabadulni készül. Egy gonosz vezető - vérvonalát felhasználva - felébreszt egy legyőzhetetlen teremtményekből álló sereget. Csak a bolygó legkeményebb és legeszesebb hőse veheti fel a harcot a diktátorral és seregével. Ő pedig Pokofajzat. Segítségére lesz "tüzes" barátnője, Liz és Abe, a viziteremtmény is.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások