Mr. Bean konzolokon szerencsétlenkedik

Mr. Bean konzolokon szerencsétlenkedik

2007. április 12. 12:02, Csütörtök
Mr. Bean Anglia egyik legkelendőbb exportcikke. A szerencsétlenkedő alak 1989 óta tűnik fel a médiában - nem kis sikerrel. Hazánkban jelenleg épp a Mr. Bean nyaral című egész estét mozifilmmel hódít.

Ám a rajongók készülhetnek, hiszen hamarosan újabb Bean-kaland veszi kezdetét - ezúttal konzolon. Az egyelőre cím nélküli játékot a Blast! játékfejlesztő cég készíti, a forgalmazást pedig a sorozatot gyártó Tiger Aspects Production-nel közösen vállalták fel. A játék története Mr. Bean Teddy macija körül "bonyolódik". Bab úr ugyanis elvesztette, és szerelme, Irma Gobb társaságában indul a keresésére. Az út természetesen kihívásokkal van tele, csapdák és különböző - valószínűleg könnyű - rejtvények nehezítik a két hős feladatát. A "sztori" egyértelműen egy platformjáték alapjait fekteti le és a Blast! ezt meg is erősítette.

A cég a fejlesztés megkezdése előtt végzett egy felmérést, melyből kiderült, hogy Mr. Bean rajongóinak 90%-a 11 éven aluli gyermek. A megjelenés dátuma és a cím még nem ismert.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások