Regionális Microsoft vezetővé lépett elő Vityi Péter

Regionális Microsoft vezetővé lépett elő Vityi Péter

2007. április 10. 17:45, Kedd
A Microsoft ma bejelentette, hogy Vityi Pétert, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatóját a vállalat Közép-Kelet-európai régió nagyvállalati értékesítési stratégiáért felelős igazgatójává nevezték ki, budapesti székhellyel.

2007. július 1-től Vityi Péter regionális igazgatóként folytatja karrierjét, a Microsoft nagyvállalati csoportjában, amely a vállalat legnagyobb ügyfeleivel, köztük rendszerintegrátorokkal, outsourcing cégekkel, üzleti tanácsadókkal és technológiai beszállítókkal való kapcsolattartásért felelős.

Vityi Péter 2001 februárja óta tölti be a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatói posztját, irányítása alatt a cég árbevétele megháromszorozódott. Kiemelkedően fontos szerepet játszott a Microsoft új üzletágainak, köztük az MBS (Microsoft Business Solutions - Üzleti Megoldások) és E&D (Entertainment & Devices - Szórakoztató Elektronika) üzletágak, sikeres hazai elindításában és irányítása alatt települt Magyarországra a Microsoft egyik Közép-Kelet európai- Globális Technológiai Támogató Központja. Mindemellett, a Microsoft Magyarország ez idő alatt kétszer is elnyerte a magyarországi Legjobb Munkahely díját (2003-ban és 2006-ban), míg Vityi Pétert 2004-ben az "Év Menedzserének" választotta az Informatikai Vállalkozások Szövetsége.

Az új regionális feladatok mellett utódja kinevezéséig Vityi Péter továbbra is folytatja napi ügyvezető igazgatói teendőit a magyarországi leányvállalatnál.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások