Jövő héten debütál Antal Nimród amerikai filmje

Jövő héten debütál Antal Nimród amerikai filmje

2007. április 15. 19:48, Vasárnap
Antal Nimródnak elég volt egy magyar filmet forgatnia, mely a hazai sikert követően külföldön is kedvező fogadtatásban részesült és azonmód fel is kérték egy amerikai film forgatására.

2006 őszén indult a forgatás Kaliforniában és a Screen Gems, valamint az amerikai forgalmazó Sony Entertainment két elég ismert színészt, Luke Wilsont és Kate Beckinsale-t is a Kontroll direktorának rendelkezésére bocsátott, aki kvázi elsőfilmesként az ugyancsak elsőfilmes fogatókönyvíró, Mark L. Smith szkriptjéből készítette el bemutatkozó amerikai munkáját, a Vacancy-t.

A snuff tematikájú horror-thriller egy fiatal párról szól, akik egy elhagyatott motelben ragadnak és szobájukban rejtett kamerákat fedeznek fel. Kisvártatva rádöbbennek, hogy ha nem lépnek meg időben, akkor ők lehetnek a következő snuff film áldozatai. A Vacancy-t április 20-án mutatják be Amerika-szerte 2200 moziban.

Vetélytársként Adam Brody és Meg Ryan romantikus drámája, az In The Land of Women, Anthony Hopkins thrillere, a Fracture, valamint a Haláli hullák hajnalának rendezőjének új komédiája, a Hot Fuzz jöhet szóba.

Hazai premierről egyelőre nincs hír - ha sikeres lesz a Vacancy, akkor valószínűleg nem sokat fognak teketóriázni a hazai forgalmazók.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások