Sorozatok tűnnek el a VT-lövöldözés miatt

Sorozatok tűnnek el a VT-lövöldözés miatt

2007. április 23. 14:54, Hétfő
Az Egyesült Államokat igen érzékenyen érintette a tragikus esemény, így több tévésorozat legfrissebb része lekerült az adástervből.

Mint ismert, az utóbbi évek legsúlyosabb lövöldözése történt hétfőn a Virginiai Műszaki Egyetemen, mely során 33-an meghaltak, köztük az ámokfutó fegyveres is. Ilyenkor, ahogyan az már többször is előfordult, nem kerülnek bemutatásra (vagy elhalasztják a bemutatót) az olyan alkotások, melyek sztorija hasonlít a való életben történtekre.

Az egyik ominózus sorozat a Gyilkos elmék, mely 2. évadának 21. részét vette le a CBS a műsorról, nehogy a gyászolókat rosszul érintse. A Doubt címet viselő epizódban az FBI ügynökök egy sorozatgyilkos után nyomoznak, aki egyetemista lányokat öldös. A másik sorozat, amely szerencsétlen módon ugyancsak egyetemi haláleset témában próbálkozott volna, a Dr. Csont.

Az antropológus nyomozónő kalandjainak 2. évadának 19. része kerül bizonytalan időre parkolópályára, mivel a rész története szerint egy egyetemista sportoló összezúzott holttestére bukkannak, melyet a pozdorjává zúzott csontokból kell hőseinknek azonosítani.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások