Pókerműsort indít az RTL Klub

Pókerműsort indít az RTL Klub

2007. május 7. 16:25, Hétfő
Ahogy várható volt, a Sport 1 és 2 után az egyik országos kereskedelmi tévé is beáll a sorba és felsorakozik az utóbbi időben idehaza is egyre nagyobb divattá váló póker mögé.

Persze attól még nem kell "tartanunk", hogy milliók fognak pókerközvetítésekbe temetkezni, az RTL is tisztában van a realitásokkal, ezért a közvetítési lehetőséget azon mód le is passzolták a csatorna leányának, a Sport Klubnak.

Az áldozat pedig New Europe Poker Open, mely először került Magyarországon megrendezésre - a díjmentes nevezés fejében 10 milliós fődíjat rakhat zsebre a Texas Hold'em azon tudora, aki diadalmaskodik. A szinte láthatatlan kampány ellenére a verseny több mint 2500 széke megtelt (a játékosok közé meghívásos alapon az RTL Klub néhány ismert arca is bekerült) és jó pár rosta után 84 döntős maradt a végső ütközetre, melyet a Sport Klub az ígéretek szerint profi technikával, 12 kamera segítségével fog közvetíteni.

A műsor hétfő este 21.00-tól indul a Sport klubon és heti két alkalommal lesz látható Szujó Zoltán és Sebestyén Balázs szakértő kommentálása kíséretében. A készítők 10 részben tervezi bemutatni az Open döntőit.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások