Nagy bulit adott az Activision

Nagy bulit adott az Activision

2010. június 15. 20:06, Kedd
Korábban már kiemelten foglalkozott a világsajtó számos Activision játékkal (ahogy mi is), így sok újdonságot nem is várhattunk a tegnapi E3-as prezentációtól. Épp ezért a kiadó is inkább a bulira erősített rá és ebben nem kis sztárok voltak segítségére.

A bemutatót a korábban bejelentett DJ Hero 2 nyitotta meg, melynek végén egy kint nagyon ismert lemezlovas, Dead Mau5 adott egy rövid, pár perces koncertet. Utána egy felénk is kedvelt dj, név szerint David Guetta lépett a lejátszók mögé és megtáncoltatta a kb. 5 ezer fős nézősereget.

Ezután Usher lépett fel, aki egy közel fél órás koncertet adott a tomboló tömeg előtt. A zene után ismét a játékok vették át a színpadot. Megérkezett Tony Hawk és bemutatta a Shred címet kapott új játékot, mely leginkább a sorozat legelső részére emlékeztetett. Ez mondjuk jó jel, de azért alaposan össze kell kapnia magát, ha versenyre akar kelni az EA Skate sorozatával.


A show a Guitar Hero Megadeth kiadása mutatkozott be egy rövid trailer formájában. Ezután a Jane's Addiction lépett a színpadra és adott elő két számot, majd a Soundgarden parádézott. A zenekar lement a színpadról, egy félmeztelen nő pedig feljött. A kivetítőn pedig elkezdődött a True Crime: Hong Kong legújabb előzetese. A játékról már mi is beszámoltunk, ám a cucc egyre jobbnak tűnik, szóval várjuk szeretettel. Év végén jelenik meg.

Ismét zene, ezúttal a Nerd csapata csap a húrok közé, őket pedig Rihanna követte. Ezután egy hangulatos, Eminem és Pink duettjével megtoldott Call of Duty: Black Ops trailer következett. A Treyarch nagyon összekapta magát, ez a játék percről percre jobbnak tűnik. A bemutató végén maga Eminem lépett a színpadra, aki előadott két számot, majd a visszatérő Rihannával zárták az estét.

Azóta kiderült, hogy ez az alig egy órás show az Activisionnek 5-6 millió dollárjába került (Eminem 250 ezret kapott). Ám nem kell sajnálni a kiadót, hiszen épp az E3-on jelentették be, hogy a Modern Warfare 2 átlépte a 20 milliós eladott példányszámot. Szép. Mindenesetre hiányoltuk a Sledgehammer Call of Duty játékának bemutatóját és az Infinity Ward is távol maradt a rendezvénytől. Ám a végére egy igazán jó hír: a Bungie titokzatos új játéka PC-re is megjelenik.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások