Cities in Motion 2

Cities in Motion 2

2012. augusztus 23. 18:14, Csütörtök

Valamilyen titokzatos oknál fogva a játékosok élvezetüket lelik abban, ha különböző közlekedési eszközöket vezethetnek vagy az ezeket üzemeltető cégeket vezethetik.

Számukra okozhat majd örömet a 2011-ben megjelent Cities in Motion folytatása, mely elméletileg még az idén megjelenik. A Cities in Motion 2 a finn Colossal Order munkája lesz és elég sok dolgon újítanak majd. Az alapok természetesen maradnak a megszokottak, azaz építjük az utakat, megadjuk a járművek útvonalait és hasonló dolgok.


Ám a dolgok most már sokkal összetettebbek is egyben, hiszen a diszpécser feladatkörét is mi töltjük be. Így viszont folyamatosan figyelnünk kell a már meglévő útvonalakra is, hogy nem történt-e például baleset, hiszen ilyenkor azonnal útvonalat kell változtatnunk.

Az sem mindegy, hogy például egy földalattit végig a föld alatt viszünk vagy néha felhozzuk a felszínre is. Az átszállók, a gócpontok és a forgalmasabb helyeken az alternatív közlekedési lehetőségek megadása is a mi feladatunk lesz. Újdonság, hogy ezúttal már változnak a napszakok is, így már arra is figyelnünk kell, hogy mikor mennyien utaznak. Értelmet nyer a csúcsidőszak és az éjszakai járat fogalma is.

Természetesen lesz multis játékra is lehetőség. A Cities in Motion 2 minden "BKV-vezér" tanonc álmát váltja majd valóra mikor az idén megjelenik - csak PC-re.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások