Microsoft játékok az E3-on

Microsoft játékok az E3-on

2000. május 11. 03:53, Csütörtök
A sikeres 99-es szezon után a PC-s játékipar egyik legjobban fejlődő cégévé vált Microsoft csütörtökön az E3-on számtalan új játékkal fog jelentkezni. A cég olyan régóta várt játékok demóit fogja bemutatni, mint a Combat Flight Simulator 2, a Mechwarrior 4, a Dungeon Siege és a FreeLancer.

A Combat Flight Simulator 2: W.W.II Pacific Theather a játékost egy fiatal pilóta szerepébe helyezi, aki a Második Világháború egyik legfélelmetesebb légi csatájában harcol. A sajtótájékoztató szerint az egész játékot szélsőséges realizmus fogja kísérni, a korábbi amerikai japán pilóták tanácsaitól kezdve egészen az olyan korhű gépek festéséig és sérüléseinek ábrázolásáig, mint az American Corsair, a Wildcat, vagy a japán Zero és George. Tervezett megjelenés: 2000 nyara.

A Mechwarrior 4-ben, a 16 éves BattleTech univerzumban először fordul elő az, hogy a játékos nem egy magányos katona, hanem egy parancsnok hős egy összetett történet kellős közepén, mely árulásról, bosszúról és becsületről szól. A több mint 20 óriási harci gép jeges világokon és tundrákon gázol keresztül, és új fegyvereket, érzékelőket, páncélokat szerelhetünk rájuk. A több mint 30 küldetés sokkal jobban kihangsúlyozza a taktikai megközelítést. Tervezett megjelenés: 2000 nyara.

A Crimson Skies egy 1937-ben játszódó képzeletbeli történet, ami egy légi kalóz cselekedeteit meséli el, melyek során elrabolja a Spruce Goose-t, majd pedig megmenti magát, miközben egy elveszett kincs után kutat. 12 egzotikus harci gépet irányíthatunk 24 tempós küldetésben. Tervezett megjelenés: 2000 szeptember


Az Age of Empires II: The Conquerors egy küldetéslemez a híres valós idejű stratégiához. Öt új civilizációt, négy történelmi eseményeken alapuló küldetéssorozatot és 25 új technológiát tartalmaz. A cél, hogy kis középkori falunkat virágzó birodalommá fejlesszük, miközben felfedezzük Attila a hun, Montezuma, El Cid és más híres uralkodók birodalmát. Tervezett megjelenés: 2000 szeptember.

A LINKS LS 2001-et harangozták be a legjobb kiegészítőnek a tíz éves népszerű golf szimulátor sorozat történetében. A golfosoktól egészen a 2000 egyedi növényig, minden részletre alapos figyelmet fordítottak. Ráadásul a játékosok ugyanilyen részletességgel tudják majd saját golfpályáikat megtervezni. Tervezett megjelenés: 2000 ősze.

A Motocross Madness 2 40 belső és külső pályán nyújt szélsőséges versenyt a játékosoknak. Phoenix belvárosában és Costa Rica dzsungeleiben is motorozhatunk. A játékosok 16 kétkerekű közül választhatnak, és megpróbálhatnak bekerülni az MSN Gaming Zone-on felsorolt legjobb 100 versenyző közé. Tervezett megjelenés: 2000 június.


Az E3-on megjelenő további játékok:

Allegiance, Baseball 2001, Casino, Conquest: Frontier Wars, Loose Cannon, MechCommander 2, Metal Gear Solid, Midtown Madness 2, StarLancer, Dungeon Siege, FreeLancer.


Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások