Gazdasági szempontból siker, de technikailag kiforratlan az AirPod

Gazdasági szempontból siker, de technikailag kiforratlan az AirPod

2017. január 25. 18:28, Szerda
Ismét nőtt az Apple termékével kapcsolatos felhasználói panaszok száma.

Tavaly decemberben még úgy tűnt, hogy a vezeték nélküli fülhallgató megjelenését el kell halasztani a gyártási nehézségek és technikai problémák miatt, de végül az Apple mégis piacra tudta dobni a termékét. Akkor még arról volt szó, hogy az audiojelek szinkronizálásakor lépnek fel gondok. Nos, mostanra számos más problémára derült fény.

Az egyik hiba az, hogy az AirPodok és az iPhone készülékek kapcsolata megszakad telefonáláskor. Mindez rendkívül bosszantó lehet, még akkor is, ha a jelenség szinte kizárólag az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus modelleknél jelentkezik. Az Apple támogatási fórumán lévő bejegyzések alapján a zeneszámok lejátszásakor viszont nem észlelhető a probléma, miként az iPhone 7 sorozatú eszközöknél sem.

A Macrumors már korábban arról számolt be, hogy gondot jelent az is, ha valaki egy másik Bluetooth-termékkel, például az Apple Watch okosórával vagy egy fitneszkarkötővel közösen akarja használni a vezeték nélküli fülhallgatókat. Az ilyen esetekben ugyanis még gyakrabban kerül sor a telefonkapcsolatok megszakadására.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások