Sydney 2000

Sydney 2000

2000. október 14. 15:02, Szombat

Kiadó: Eidos Interactive
Fejlesztő: ATD Software

Minimum Követelmény: PII 233, 64 MB RAM, Win9x
Hasonló játékok: ---
Kategória: Sport


Az elektronikus szórakoztatás történelmén keresztül sok sportot sikeresen mutattak be a képernyőn a játékrajongók számára. A legnépszerűbb sportoktól, mint a foci, a kosárlabda és a baseball a kevésbé érdekesekig, mint a harcművészetek, a boksz és a vadászat. Minden negyedik évben, a világ egy olyan eseményt rendez, amely régebbi időkből származik, ennek neve világszerte Olimpia. Minden generáció legjobb atlétái gyűlnek össze a világ egyik főbb városában, hogy megszerezzék a legdicsőbb érmet, örömet és bánatot osztva szét ezzel sok nemzet között, hogy a nyakára akaszthassa a bársonyszalagon függő érckorongot, az áhítatos büszkeséget. Majdnem mindig feledésbe merült az atlétika ezen tiszteletreméltó felhalmozódása a fejlesztők részéről, de most az ATD Software eljuttatja mindenhova a világ játékát PC-re az Olimpiai játékok egy adaptációjával, amelyet Ausztráliában tartottak, a Sydney 2000-et.

Klikk ide!   Klikk ide!

Az Olimpiában minden benne van, a kardozástól a Tae Kwon Do-ig (amely ebben az évben lett hivatalos Olimpiai sportág), ezzel közel lehetetlenné téve minden egyes verseny közvetítését. Sok olyan bonyolultabb verseny van, mint a röplabda, a gimnasztika és a vizipóló. Ezt szem előtt tartva, az ATD úgy döntött, hogy a történelmileg leghíresebb vagy legismertebb eseményekre koncentrál. A Sydney 2000-ben 12 sportág van, melyekben a játékosok versenyezhetnek, ezek: kajak, súlyemelés, műugrás, úszás, lövés, kalapácsvetés, gerelyhajítás, hármasugrás, gátugrás, biciklizés, rövidtávfutás és magasugrás.

Klikk ide!   Klikk ide!

A Sydney 2000-ben számos különböző stílusú játék van, amely a sokféle játékos számára megfelel. Az arcade módban a versenyzők kipróbálhatják, hogy milyenek az egyes sportágak, valódi versenyzés nélkül. Az olimpia mód bonyolultabb, arra késztetve a játékost, hogy válasszon ki egy sportágat és küzdje végig rajta magát, ahogy az tulajdonképpen a valóságban van. A hivatalos versenyt elérni egyszerűen lehetetlen addig, amíg a virtuális atlétádat végig nem futtattad a szigorú tréningen, amely segítségével növelheted a képességeidet addig a pontig, ahol már valójában versenyezhetsz a CPU profik ellen. Hogy ez sikerüljön, több mint 20 tréning gyakorlaton vehetsz részt, amely attól függően változik, hogy milyen sportágra szakosodott a versenyződ. Például a felülések és a nyújtás kulcsfontosságú a futónak, míg a fekvenyomás és a taposómalom a lényeg annak, aki a kajakszlalomozásra vágyik.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások