Magyarországon is elindult az HBO Max

Magyarországon is elindult az HBO Max

2022. március 13. 11:08, Vasárnap
Végre hazánkban is elérhető az HBO Max, ráadásul nagyon baráti áron, így szemrevételeztük, mit kapunk a havi 1600 forintunkért.

Az HBO Go kivezetésével együtt megjelent hazánkban az HBO Max, mely jóval több és frissebb tartalmat kínál elődjénél. Az hagyján, hogy alig pár héttel a mozis bemutatók után már elérhetők az olyan filmek, mint a Richárd király, a Mátrix - Feltámadások vagy a Dűne, de sorozatok szintjén is abszolút friss a kínálat. Mi elsősorban most utóbbira koncentráltunk.

Mi mással is lehetne megnyitni a sort, mint a James Gunn nevével fémjelzett Peacemaker. A tavalyi Öngyilkos osztag sajnos nagyot bukott, pedig messze kiemelkedett az aktuális szuperhősös filmek közül. Az ott bemutatkozó Peacemaker, azaz Békeharcos lett végül a szerencsés, aki saját sorozatot kapott (pedig érdekes lett volna egy Pöttyös történet is) és fel is került magyar felirattal az HBO Max kínálatába.


A sorozat ott folytatódik, ahol a film abbamaradt. Békeharcos - meglepetésére - egy kórházban tér magához, fejében a ketyegő bombával. Az öröm nem tart sokáig, mikor Amanda Waller egy, az előzőnél is titkosabb csapat vezetésével bízza meg őt. Hősünkön nyomot hagytak a film eseményei, de ettől még pontosan akkora suttyó, hogy azt öröm nézni. John Cena pedig lubickol a szerepben és az HBO nagyon jó lóra tett ezzel a szériával. Remélhetőleg lesz folytatás.

Talán kevesebb figyelmet kapott, de ettől még ugyanolyan olyan jó vétel volt az A zászlónk halált jelent, mint a DC univerzum tagja. Taika Waititi sorozata a kalózok érdekes mindennapjaiba enged bepillantást, de természetesen a rendező-író saját stílusában. A sorozat hőse egy arisztokratából lett kalóz, aki a maga esetlen módján próbálja kitalálni, mit kezdjen az életével.


A sorozat csak azoknak ajánlott, akik kedvelik Waititi stílusát. Minden benne van, amit a Thor: Ragnarök vagy a Hétköznapi vámpírok is kínált: fanyar, néha fárasztó humor, egyedi karakterek, színes látványvilág. A sorozat eddig három epizóddal van jelen az HBO Max felületén, de folyamatosan kerülnek fel az újabbak. Mindenképpen érdemes adni neki egy esélyt.

Az Eufória hírneve megelőzte a sorozatot magát. A második évadot lezáró epizódot például annyira sokan akarták a felkerülése pillanatában látni, hogy összeomlott az HBO rendszere. Sam Levinson egészen elképesztően érzett rá a fiatalok világára, gondjaira és ehhez tökéletes színészeket is találtak. Zendaya a szériának köszönhetően lett mára elismert sztár és szerencsére a második évadnál nem csak az ő nevére építettek a készítők.


A lista legújabb darabja a Győzelmi sorozat: A Lakers-dinasztia felemelkedése, melyből még csupán az első rész került fel, de ezek alapján érdemes lesz az NBA-sportág szerelmeseinek betenni a Kedvencek közé. A széria a Lakers aranykoráról szól, ami természetesen Magic Johnson megjelenésével indult. Ami a sorozatot kiemeli a tömegből, az Adam McKay, aki folyamatosan egyengette a széria útját, így várjuk, milyen minőséget képvisel majd a maradék 9 epizód.



Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások