Motorola i85s és i50sx

Motorola i85s és i50sx

2001. április 5. 03:07, Csütörtök
A Motorola ma bejelentette az új i85s és az i50sx készülékét, amely már-már egy kéziszámítógép képességeivel bír: tartalmaz egy kétnormás rádiót, intereraktív szövegolvasót, és az internetelérés lehetőségét. Ezek az új telefonok, melyek megjelenését egyes üzletekben már e hónap elejére várják, az első tagjai a Motorola új termékgenerációjának, melyek lehetővé teszik használójuk számára, hogy személyes igényeiket kielégito alkalmazásokat töltsenek le, és futtassanak rajtuk.

Ez a két telefon az első Észak Amerikában, amely használja a Java 2 platformot és Micro Edition teknológiát, amik még inteligensebbé teszik a két készüléket. Ezek biztosítják a tulajdonos számára, hogy folyamatosan a változó igényeihez tudja igazítani a mobilján futtatott alkalmazásokat, nagyjából hasonló módon, mint azt egy PC illetve egy kéziszámítógép esetén tenné. Ráadásul, használva a telefon "always-on" internet elérését, tárcsázás és várakozás nélkül lehet a világhálót használni. Az i85s és az i50sx offline képességeinek köszönhetoen akkor is lehet az eltárolt alkalmazásokat használni, ha épp nincs internet kapcsolat. Mindkét készülék sok gyári programmal van ellátva, köztük különböző segédprogramokkal és a Borkov.1 nevu Sega játékkal, de újabbak is bármikor letölthetők hozzájuk.

Például elérhetők üzleti alkalmazások, mint költségjelentés, e-mail, és központi címjegyzék valamint szórakoztató szoftverek, köztük játékok, és apróbb eszközök: üzenetszekesztő, számológép. Mindemellett a telefonoknak nagyon jó képességeik vannak, így a hangtárcsázás, egy hangfelvevő a hívások és emlékeztető szövegek rögzítéséhez, és a kihangosíthatóság.

A Motorola i85s: Ez a mobiltelefon a professzionális üzleti felhasználók számára lett tervezve, akiknek mindig kapcsolatban kell állniuk emberekkel, és mindig hozzá kell jutniuk az információkhoz, hogy növeljék munkájuk hatékonyságát, és időt takarítsanak meg.
Méret: 130x50x30 mm Tömeg: 132 g

A Motorola i50sx: Azok számára akik szeretnék egyéniségüket kifejezni, az i50sx lehetővé teszi, hogy egyéni módon alakítsák készülékük megjelenését a cserélhető előlapok segítségével, amik kék, fekete, zöld, rózsaszín, bronz és ezüst színben kaphatók.
Méret: 133x52x30 Tömeg: 165 g

Mindkét telefonhoz kiegészítok széles választéka áll rendelkezésre. Összehajtható billentyűzet az üzenetek írásához valamint az adatbevitelhez, autós szett, többféle headset, töltő és tartó. Az i50sx-hez pedig még a fönt említett, többféle színű előlapok is.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások