Játékhírek röviden

Játékhírek röviden

2001. augusztus 22. 23:08, Szerda
Intel szponzorálja a Cyberatlétákat

A Cyberatléták Professzionális Ligája (Cyberathlete Professional League) kedden bejelentette, hogy az Intel lett a CPL Világbajnokság főszponzora. A megállapodás eredményeként a liga 150000 dollárt oszthat szét a nyertesek között. A CPL Világbajnokságra várhatóan több mint 2000 játékos fog érkezni 30 országból, illetve legalább 300000 néző lesz kíváncsi az eseményekre. A dallas-i székhelyű eseményekre december 5. és 9. között kerül sor. A szervezők elmondták, hogy a sportesemény számára kijelölt területen több mint 1000 számítógép fér el, amelyek nagysebességű gerinchálózaton keresztül lesznek majd összekapcsolva. A regisztrációs díj 50$, aki szeretne elutazni a világ másik végére egy kicsit kvékezni, az itt regisztrálhat.

(Időközben kaptuk a hírt, hogy CPL együttműködési megállapodást írt alá az ELSA-val is, amely szintén főszponzorrá lépett elő a rendezvényen.)



C&C csomag a láthatáron

A Westwood Studiostól kiszivárgott információ szerint a cég karácsonyra kiad egy "Bundle" verziót Command & Conquer Theatre of War címmel, amelyben összegyűjtik az eddig megjelent összes C&C stuffot, a hozzátartozó kiegészítőket: C&C desktop témákat, képernyővédőket, patch-eket, pályákat, stb. A hírt hivatalos forrásból még nem igazolták.



Divine Divinity: letölthető zenék

Az oroszországi Larian Studios új infókat sugárzott a készülő Divine Divinity zenei rendszeréről. Az Divine Divinity-ben két módon szól majd a kisérőzene: az első módban néhány zeneszám fog keveredni ahogy a játék hangulata változik, míg a másik módban a zene nem változik miközben az aláfestés által fokozódik a feszültség.

A Csata
A Csata egy progresszív zeneszám. A szerző, Kirill Pokrovsky 3 hónapot töltött a számmal, amelyben a kórus és klasszikus zenekari aláfestés jól megfér torzított gitárok és dobok mellett. A kevésbé botfülű hallgatóság orosz és kelta elemeket is felfedezhet benne.

Sivatagi harc
Ez a szám hallható a sivatagi utazgatásunk alatt, amelynek a hangulata is igen halálközeli hasonlóan a sivár élettelen tájhoz.

Az Erdő
Az Erdő témát természetesen erdei kalandjaink közben élvezhetjük majd. A halk pánsípjáték alatt tündéri madárcsicsergés és tücsökzene hallható.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások