Christina Aguilera megfenyegette a pornóoldalakat

Christina Aguilera megfenyegette a pornóoldalakat

2002. január 14. 04:34, Hétfő
A tini popsztár Christina Aguilera bizonyára tudja, mit akar egy nő, de a jelek szerint azzal is pontosan tisztában van, mit nem akar: hamisított pornóképeket magáról.

A tehetséges énekesnő figyelmeztette az internetes pornóoldalakat, szaftos perekre számíthatnak, amennyiben továbbra is olyan képeket fognak tartani weboldalaikon, amelyekre odamontírozták arcképét, illetve amelyeken állítólag az énekesnő látható megkérdőjelezhető pozíciókban, és jelenetekben.

A hivatalos Christina Aguilera weboldalon megjelent közlemény szerint az énekesnő jogászai már kapcsolatba léptek azon weboldalak üzemeltetőivel, amelyek azt állítják, hogy róla készült sexvideókat, illetve képeket mutatnak be. A popsztár jogászai elmondták, hogy minden sex- és pornókép, illetve videó hamisítvány, ami állítólagosan Christina-ról készült, ez pedig súlyos csalásnak minősül. "Sajnáljuk, hogy egyesek ilyen csalásokat követnek el, és nem veszik figyelembe, hogy ezzel mennyire rontják Christina megítélését" - áll a közleményben.


Mivel a pornó egy azon kevés internetes vállalkozások közül, amelyek jelentős hasznot termelhetnek, mint minden más területen, a pornóoldalak között is kiélezett konkurenciaharc folyik a látogtókért, illetve előfizetőkért. A weboldalak ezért valahogyan ki akarnak emelkedni a riválisok közül, fel akarják hívni magukra a figyelmet, és ehhez sokszor hírességek hamisított képeit veszik igénybe.

Az elmúlt években számos filmsztár és énekes fenyegette perrel, illetve perelte be azokat, akik neveiket használták a látogatók pornóoldalukra vonzásához, beleértve többek között Pamela Adersont és Lee Ann Rimes-t is.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások