Három multimédiás kiegészítőcsomag a Windows XP-hez

Három multimédiás kiegészítőcsomag a Windows XP-hez

2003. november 24. 13:17, Hétfő
Az ünnepekre készülve a Microsoft bejelentette, hogy három, ingyenesen letölthető multimédiás kiegészítőcsomag érhető el a Windows XP rendszerhez, amelyek téli tematikájú elemekkel bővítik a Windows XP felhasználók lehetőségeinek körét.

A Windows XP vásárlói iránti hálája jeléül a Microsoft, az ügyfelek kérései alapján elkészítette a "Fun Pack" kiegészítőcsomagokat. Az ezekben foglalt elemek és eszközök révén az ünnepek kapcsán még több kellemes időtöltésre nyílik lehetőségük a Microsoft Windows XP felhasználóinak a digitális zene, képek és videofelvételek feldolgozásával. A kiegészítőcsomagok segítségével vonzó karácsonyi és újévi üdvözlőlapok készíthetők a digitális fényképekből, szórakoztatóbbá válik a zenehallgatás a Windows Media Playerrel, téli filmes effektusokkal egészíthetők ki a videofelvételek, hogy csak néhány példát ragadjunk ki a számos felhasználási mód közül - tehát nagyszerű lehetőséget kínál mindenkinek, aki Windows XP rendszerű PC-jét digitális szórakozásra is használja.

Az ünnepekhez kapcsolódó webhely látogatói hasznos útmutatócikkeket is találhatnak, valamint ötleteket is kaphatnak azzal kapcsolatban, hogy miként használhatják ki optimálisan a Windows XP multimédiás szolgáltatásait.

"A kiegészítőcsomagok izgalmas karácsonyi meglepetést jelentenek minden Windows XP-felhasználó számára" - közölte Jonathan Usher, a Microsoft Windows Digital Media részlegének igazgatója. "A kiegészítőcsomagok ünnepi hangulatot teremtenek, akár zenét hallgat az ember a Windows Media Playerrel, akár egy karácsonyi videofelvételt szeretne képi elemekkel feldobni, de életünk legjobb karácsonyi képeslapját is elkészíthetjük segítségével."

A jelenleg kiadott Windowx XP Winter Fun Pack kiegészítőcsomagok - az eddigiek mellett - további plusz érveket jelentenek a Sulinet Expressz program keretében számítógépet vásárlóknak. Azok a felhasználók ugyanis, akik még karácsony előtt megvásárolják Windows XP operációs rendszerrel ellátott sulinetes gépüket, az ünnepek alatt már ki is próbálhatják a "Fun Pack" által nyújtott lehetőségeket.

  • A Windows Media Player 9 Series Winter Fun Pack segítségével az "évszaknak megfelelő", látványos felszínekbe öltöztethető a lejátszó, a Windows Media Player 9 Series pedig az automatikus ünnepi zenelisták segítségével megkeresi a már a gépen lévő ünnepi zeneszámokat. A haladó felhasználók számára készült egy új "power toy", amellyel sokféle formátumban (például HTML, XML, Microsoft Excel) exportálhatók a médiatár adatai. Speciális "bónuszletöltés" "Kris, a karácsonyi manó", aki a Plus! Dancer LE bővítményeként idősnek és fiatalnak egyaránt kiváló szórakozást nyújt.

  • Akik saját videofelvételeiket kezelik a számítógépen, örülni fognak a Windows Movie Maker 2 Winter Fun Pack csomagnak, amellyel "téliesíthetők" a filmek: téli áttűnéseket és effektusokat foglal magában, például a vágások között "hófúvást" helyezhető el, a felvétel és a feliratok pedig hóvihar-effektussal tehetők hangulatossá. A csomagban téli háttérképek, jogdíjmentes téli zenék és hangeffektusok is találhatók, valamint átdolgozott profilok is szerepelnek benne, amelyekkel a videofelvételek Windows Mobile rendszerű Smartphone és Pocket PC eszközön való lejátszás céljából is menthetők, hogy idén karácsonykor út közben is megtekinthetők legyenek az otthoni felvételek.

  • A Windows XP Digital Photography Winter Fun Pack hét sablont tartalmaz a digitális fényképezés rajongói számára. Ezek segítségével karácsonyi és újévi képeslapot készíthetnek fényképeikből, amelyek elektronikus levélben és kinyomtatva egyaránt használhatók. A Winter Fun háttérkép-váltó folyamatosan cseréli az asztalon a téli képeket, a Winter Fun fényképes képernyőkímélő pedig hóval és faggyal borítja be a tulajdonos saját fényképeit. A Plus! Photo Story 2 LE, a külön letölthető bónuszkiegészítő révén kísérőszöveggel és zenével fokozható az e-mailben elküldött vagy a weben közétett ünnepi üdvözletek és fényképek ünnepélyessége.

    Az új, ingyenes Microsoft Winter XP kiegészítőcsomagok a következő címről tölthetők le: http://www.microsoft.com/holiday/.

    Kapcsolódó linkek

  • Listázás a fórumban 
    Adatvédelmi beállítások