Airborne Troops a Playlogictól

Airborne Troops a Playlogictól

2004. május 19. 17:01, Szerda
A holland Playlogic a már lezajlott E3-ra is elhozta még fejlesztés alatt lévő játékát, a Airborne Troops-ot. Ez egy olyan II. Világháborús taktikai akciójáték, amely Franciaországban játszódik.

A Playlogic a legnagyobb kiadó és fejlesztő cég Hollandiában, készítenek és kiadnak játékokat PC-re, mobiltelefonokra és konzlokra egyaránt. Ennek a játéknak viszont most csak a kiadói lesznek, a fejlesztő a francia Widescreen Games, akiknek a 2001-es Frank Herbert's Dune-t is köszönhetjük. Jelenleg most két játékon dolgoznak, az egyik az Inuits című 3D kaland/akciójáték, a másik pedig a vizsgálódásaink tárgya, az Airborne Troops.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A játék nem egy egyszerű akciójáték lesz, nagy szerepe lesz a lopakodásnak is. A helyszín a II. világháború, Franciaország. A történetről annyit tudni, hogy 1944. június 6-án kezdődik azzal, hogy lelőnek egy repülőgépet, amin két titkosügynök utazott. Az egyikük komolyabban megsérül és ezért elfogják, börtönbe viszik. Itt jövünk mi a képbe, ugyanis mi alakítjuk az egészben földet ért katonát. A feladatunk az, hogy kiszabadítsuk társunkat és a szövetséges vonalakon belülre, biztonságos helyre szállítsuk. Ez persze nem lesz egyszerű, lesz amikor hatalmas tűzerőt, néha pedig a lábainkat kell megmozgatni, azaz lopakodni kell. Ugyanis nem vagyunk szupermenek és egy század katonát nem tudunk egyszerre lenyomni.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
A grafika minőségét leolvashatjátok a képekről. Az én véleményem az, hogy láttunk már szebbet is és van nekünk egy Hidden & Dangerus II-nk, egy Call of Dutynk, hogy a többieket ne is említsem. Nehéz lesz bekerülnie az elitbe, de majd kiderül hamarosan, ugyanis már bármelyik nap megjelenhet.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások