Area 51: UFO-támadás PC-n is

Area 51: UFO-támadás PC-n is

2005. január 22. 11:38, Szombat
A játékosok és össze­es­kü­vés-el­mé­le­te­ket szö­vö­ge­tők az Area 51 ol­da­lának bön­gész­ése közben észrevettek valami kü­lö­nö­set. A lap alján a PS2 és Xbox emb­lé­ma mel­lett meg­je­lent a PC is.

A hivatalos weboldal szerint a Midway közelgő FPS játéka meg fog jelenni PC-re még ebben az évben. A játékot mindig is PS2-re és Xboxra ígérték, de nem volt szó PC-s verzióról. Persze a Midway egyelőre nem kommentálta az eseményeket. Azt biztosan lehet már most is tudni, hogy a két konzolra már tavasszal megérkezik a játék, de senkinek semmilyen információja nincs arról, hogy a további kiadásokat mikor adják ki.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az Area 51 az azonos nevű korábbi platformjáték adaptációja. A játékosoknak fel kell derítenie a szinte mesebeli katonai kutató központot, miközben meg kell oldaniuk egy szigorúan titkos laboratóriumból kitörő vírus rejtélyes problémáját. Az FPS-játék támogatni fogja az online többjátékos módokat is, mint például a deathmatch és CTF.

A játék nem is lenne igazán UFO-vadász paranoiagenerátor, ha nem David Duchovny - az a Mulder ügynök, az X-akták főszereplője - lenne főhősünk, Ethan Cole szinkronhangja. Ráadásul az apró kis űrlénynek aki Cole-t segíti, Marilyn Manson kölcsönzi nem éppen selymes orgánumát.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A PC-játékosok most a legnagyobb létbizonytalanságban maradnak, legalábbis az Area 51-et illetően, viszont az igazság odaát van, ezt tudjuk. Az odaát jelenleg a Midway központját jelenti, és minden reménység szerint hamarosan kapunk egy hivatalos megerősítést, hogy nemcsak tv-képernyőre kötött konzolokon, hanem monitorainkon is üldözhetjük az idegeneket.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások