A vígjáték királyai egy filmben!

A vígjáték királyai egy filmben!

2005. szeptember 1. 23:06, Csütörtök
A legfrissebb hírek szerint Jim Carrey közös filmet forgat Ben Stiller-rel. A címe "Used Guys" lenne, műfaja pedig - micsoda meglepetés - vígjáték. A forgatást a tervek szerint jövő tavasszal kezdik meg.

Carrey és Stiller új filmjükben elavult klónokat játszanak, akik újabb típusai jobb odafigyelő és szerető-képességgel rendelkeznek. Az immáron lenézett és megvetett klónok megpróbálják visszaszerezni méltóságukat a férfi mennyország, a Mantopia felkutatásával.


A filmet rendező Jay Roach nem először vezényel le vígjátékot. Ben Stiller eddigi két legnagyobb sikere, a 2000-es "Apádra ütök" valamint folytatása, a 2004-es "Vejedre ütök" című filmek rendezői székében is ő foglalt helyet. Roach nyilatkozata szerint az új film terve már évek óta foglalkoztatja mindkettőjüket. Carrey szerepvállalásával immár készek nekikezdeni a munkának.

Carrey számára az elmúlt két év a siker jegyében telt. 2003-as "A minden6ó" című vígjátéka visszarepítette a mennybe, tavalyi "Egy makulátlan elme örök ragyogása" drámájával pedig elérte a várva várt kritikai siker is. A "Used Guys" lesz az első vígjátéka, amit isteni filmje óta elvállalt. Amint arról már beszámoltunk "A minden6ó" folytatásában nem vállal szerepet, a karácsonykor bemutatásra kerülő "Fun with Dick and Jane" pedig családi film.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások