Harry Potter még mindig vezet

Harry Potter még mindig vezet

2005. december 1. 21:11, Csütörtök
Az amerikai mozik hétvégi bevételeinek eredményei nem okoztak különösebb meglepetést senkinek. A Harry Potter és a Tűz Serlege továbbra is őrzi vezető helyét és a hazai bemutató napjára (vagyis mára) elérte a 200 milliós álomhatárt.

Mivel a filmmel már foglalkoztunk, így nézzük részletesebben a második helyét stabilan őrző életrajzi filmet, a Walk the Line-t. A Joaquin Phoenix - Reese Witherspoon duó főszereplésével készült film a rock and roll legenda, Johnny Cash életét és pályafutását követi nyomon.


Egykoron gyapotott szedett, házaló ügynökösködött és a légiflottánál is szolgált. Johnny Cash volt az, aki megváltoztatta a rock and rollt méghozzá harminc éves kora előtt. Cash túllépte az akkori zene határait, ám élete fenekestül felfordult, mikor megismerte élete nagy szerelmét, June Cartert.

Az életrajzi film a hétvégi 19 milliós bevételével elérte az 54 milliót és ezzel már vissza is termelte a 40 milliós gyártási költségét. Őt követi egy új beszálló, a Yours, Mine and Ours. A Dennis Quaid és Rene Russo nevével fémjelzett családi vígjáték 25 millió dollárral nyitott, így a filmbe beleölt 45 millió dollár biztosan megtérül.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások