TimeShift - ugorjuk át a kampányt!

TimeShift - ugorjuk át a kampányt!

2006. március 4. 10:19, Szombat
A Saber Interactive már jó ideje ül a Timeshiften. Még tavaly év elején arról szóltak az infók, hogy nyáron jön a játék. Valóban jön, de majdnem egy éves késéssel.

Egy biztos, ez a fejlesztés korszakalkotó lesz a maga kategóriájában. Olyan volt már, hogy lelassíthattuk az időt a játékban, de olyan FPS-re nem emlékszem, ahol az időt nem csakkésleltetni, hanem szó szerint uralni lehetett.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A TimeShift minderre keretet ad. Itt nem a perzsa herceg, hanem Albert Swift, egy magas beosztású hivatalnok fogja a drága portékát irányítani. Swift nem véletlenül került bele egy csúnya ügybe. A kormány 2025 derekán megbízta emberünket, hogy teszteljen le egy új technológiát, amivel elmondásuk szerint az időt irányítani lehet. Azonban Swiftet, mielőtt befejezhette volna kutatásait, egy napon - valószínűleg a kormány emberei - visszaküldték 1900-ba. És itt veszi kezdetét az igazi történet, ami elvezet minket egy sötét titokhoz.

Térjünk vissza az idő befolyásolásához. Úgy játszhatunk majd vele, mint macska az egérrel. Megállíthatjuk, visszafordíthatjuk kényünk-kedvünk szerint, vagy ahogyan éppen az aktuális szituáció megkívánja. A feladatunk nem lesz egyszerű. Több mint 35 pályán kell keresztülverekedni magunkat, miközben az ellenség válogatott eszközökkel tör életünkre. A programról nem is olyan rég egy kipróbálható verzió is napvilágot látott, ahol saját szemünkkel csodálhattuk meg a Saber 3D motorjának képességeit.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Természetesen nem hiányozhat a többjátékos mód, illetve az interneten történő hadakozás lehetősége sem. Gondoljunk csak bele, hogy milyen játékmenetet hozhat az, hogy barátaink és mi is összevissza játszadozhatunk a játék közben az idővel. Csak találgathatunk, hogy milyen élménnyel gazdagodunk majd tavasszal, amikor is inkább a lányokat kéne kergetnünk, de van egy olyan érzésem, hogy a TimeShift egy motoroptimalizálás után középkategóriájú gépeken is elfutva sok lányt ment meg.

Hivatalos oldal

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások