Paradise - Benoit Sokal újabb remekműve

Paradise - Benoit Sokal újabb remekműve

2006. március 22. 02:09, Szerda
Nemsokára megérkezik a White Birds Productions és maga Benoit Sokal legújabb gyöngyszeme, a Paradise.

Az 1954-es születésű Benoit Sokal nem is sejtette, hogy talán az világ legjobb kalandjáték-írójává válik. 2002-ben egy olyan játékkal lepte meg a világot, amiről még sokáig beszélni fognak. Ez a kalandjáték a Syberia volt, amiért ugyanebben az évben Az év egyénisége címet kapta meg a Phoenix Awardon.

2003 nyarán aztán Benoit Sokal, Olivier Fontenay, Jean-Philippe Messian és Michel Bams megalapították a White Birds Productionst, amely jelenleg is nagy erőket mozgósítva dolgozik a Paradise-on. Természetesen nem feledkezhetünk meg a Syberia második részéről sem, azonban Kate Walker újabb története, amelyet 2004-ben adtak ki, már közel sem aratott akkora sikert, mint az alapmű.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Paradise története egy kitalált helyszínen, Mauranienben játszódik Afrika szívében. A játékban egy fiatal lányt, Ann Smithet, egy öregedő király gyermekét alakítjuk. A király birodalmát az ellenségek - érezvén, hogy meggyengült a királyi hatalom mellett végre labdába rúghatnak -, napról napra egyre jobban ostromolják. Az uralkodó kétségbeesettségében egy szem lányához fordul, aki mivel jótett lélek rögtön útra is kél, hogy megmentse édesapja hatalmát a teljes megsemmisüléstől. Azonban a tervbe - vagyis inkább a gépezetbe - porszem kerül: Ann Afrika felett repülőgép-szerencsétlenséget szenved és minden emlékét elveszti.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Bonyolult, megpróbáltatásoktól sem mentes út vezet a megtisztulás felé, hogy Ann a végén ismét visszanyerje emlékezetét, és segíteni tudjon a hatalmában meggyengült királynak, édesapjának.

Ki más, ha nem Benoit Sokal vezetné a Paradise fejlesztését. Ez az ember szó szerint a záloga annak, hogy áprilisban egy igazán élvezetes, fordulatos, gyönyörűen kivitelezett játékot telepíthetünk gépünkre.

A játék hivatalos honlapja

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások