Ismét Till Attila lesz Garfield magyar hangja

Ismét Till Attila lesz Garfield magyar hangja

2006. június 16. 15:03, Péntek
Nyávogás, dorombolás és macskazene tölti be ezekben a napokban a Ranódy stúdiót, ahol a Garfield 2 (Garfield 2, hazai bemutató augusztus 3.) animációs film szinkronmunkálatai zajlanak.

A címszereplő kövér, lusta cicus magyar hangját ismét Till Attila kölcsönzi, aki a sikeres első rész után nagy örömmel vállalta a folytatást. "Könnyebb volt belerázódni a munkába, mint a múltkor. Két éve sokat szöszöltem azzal, hogy ráleljek magamban a figurára és eltaláljam a karaktert. Most szinte azonnal ráakadtam Garfield mézes–mázos hangjára” – mesélte Till Attila a felvételek közti szünetben.



Az új részben a világ legismertebb macskája, gazdáját követve, ezúttal kénytelen Angliába utazni. A szigetországban azonban az arisztokrata britek egy másik, főnemesi alomból származó házi kedvenccel tévesztik össze, így Garfield hamarosan egy kastély urává válik.

De a sors nem engedi, hogy bölcs lustálkodással töltse az idejét. Meg kell küzdenie a vár gonosz terveket szövögető urával és a nyomában csaholó kutyákkal. Egy jó lasagnára azért mindig szakít időt.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások