Két Hulk film készül?

Két Hulk film készül?

2006. július 5. 22:01, Szerda
A legújabb hírek szerint a Marvel nem túl elégedett az Universal teljesítményével és saját kezébe veszi Hulk sorsát. A DVD-re készülő második rész mellett a képregényforgalmazó cég Incredible Hulk címmel saját filmet is készít.

Amint arról már mi is beszámoltunk, Ang Lee közepes sikert elért képregényfilmje, a Hulk folytatást kap. Minőségére elég annyit mondani, hogy az Universal egyből DVD-re küldi a filmet.

A Marvel fejeseinek viszont nem tetszik ez a hozzáállás és úgy döntöttek, saját kezükbe veszik a zöld óriás sorsát. A DVD-kiadással már nem tudnak mit kezdeni, a szerződés értelmében az meg fog jelenni az Universal égisze alatt. A cég azonban úgy döntött, hogy újabb mozifilmet forgat Hulk kalandjaiból.


Pontosabban mondva feldolgozza Ang Lee 2003-as filmjét - igen, újabb remake a láthatáron. Az eddig kiszivárgott hírek szerint a főszerepben nem Eric Bana lesz látható, őt ugyanis a Universalhoz kötötte a szerződése, így most folynak a válogatások Hulk szerepére.

Az Incredible Hulk munkacímmel ellátott produkció címszerepére esélyes többek között Brendan Fraser és Adam Garcia is. A történet pedig ismét azt mutatja be, hogyan is lett Bruce Bannerből Hihetetlen Hulk.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások