Wes Craven saját filmjét dolgozza fel

Wes Craven saját filmjét dolgozza fel

2006. augusztus 21. 20:00, Hétfő
A manapság ismét felfutóban lévő Wes Craven a Sziklák szeme után újabb klasszikusát dolgozza fel. Az Utolsó ház balra című horror volt a rendező első munkája, mely már önmagában feldolgozás volt.

Az egyik leghíresebb horror-rendező, Wes Craven kezd magához térni. A Sikoly első részével új műfajt teremtő a klasszikus után egyre rosszabb munkákat kezdett kiadni a kezei közül. Az utóbbi időben azonban bármihez is nyúl, az sikeres lesz.

Az Éjszakai járat és a Sziklák szeme is bőven termelte a milliókat a producerek bankszámlájára, így nem csoda, hogy új terve is egyből zöld utat kapott. Az Utolsó ház balra azonban nem eredeti ötlet.


Egy jelenet az eredetiből

A mozi ugyanis Wes Craven legelső munkája, mely 1972-ben mindössze 9000 dollárból készült. Érdekesség, hogy az akkori film is remake volt, méghozzá Ingmar Bergman 1960-as Szűzforrás amerikai változata.

A történet szerint egy tipikus tinédzserbanda tartja rettegésben a város lakóit. Egy nap a banda elrabol, majd megerőszakol és megöl két fiatal lányt. Ám a gyilkosok csúnyán ráfaragnak, ugyanis épp az egyik áldozat szüleinek házába bújnak el. A család úgy dönt, revansot vesznek kislányuk haláláért.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások