Megérkezett a 300 előzetese

Megérkezett a 300 előzetese

2006. október 6. 20:29, Péntek
Végre megérkezett a legújabb Frank Miller képregény alapján készülő film, a 300 első hivatalos előzetese. A trailer megtekintése után mindenki örömmel nyugtázhatja, hogy a jelek szerint egy újabb remek Miller-adaptációval gazdagodik a filmvilág.

A nagyközönség Frank Miller nevét a nagyszerű és szinte azonnal klasszikus státuszt elérő Sin City - A bűn városa megtekintése után ismerte meg. Pedig a képregények egyik legnagyobb mestereként számon tartott úriembernek van még pár remekmű a tarsolyában.

Ezek egyike a 2007-ben mozikba kerülő 300 is. A Miller produceri felügyelete alatt készülő mozi rendezője az a Zack Snyder lesz, aki 2004-ben már okozott kellemes perceket a Holtak hajnala feldolgozásával. A trailer itt tekinthető meg.

A történet egészen a thermopülai csatáig nyúlik vissza. Az i.e. 481-480 között zajló háborúban Leonidas király, a spártaiak uralkodója 300 katonájával szállt szembe a Xerxes irányította hatalmas perzsa hadakkal. A spártaiak dicső és hősies helytállása végül arra ösztönözte a többi görögöt, hogy összefogjanak és közös erővel állítsák meg a perzsa katonákat.

A film március 9-én kerül az amerikai mozikba.

Listázás a fórumban