Az RTL Klub lecsapott Antal Imrére

Az RTL Klub lecsapott Antal Imrére

2006. október 18. 00:46, Szerda
November 2-án este fő műsoridőben kerül az RTL Klub képernyőjére Antal Imre főszereplésével a Szeszélyes című produkció - jelentette be Kolosi Péter egy sajtótájékoztatón.

A televízió programigazgatója ezúttal is sikerre számít, hisz, mint elmondta: három-négy évvel ezelőtt, amikor az MTV nézettsége elég alacsony volt, a Szeszélyes évszakok kiemelkedően sok nézőt vonzott. A több mint 175 adást megélt produkciót adásonként másfél-kétmillióan nézték - tette hozzá Oltványi Tamás, a gyártó Szféra cég producere, aki kiemelte, hogy Antal Imrének a Szférával kizárólagossági szerződése van.

Oltványi érdeklődésünkre elmondta, hogy nem számít az MTV-vel, a Szeszélyes évszakok című produkció tulajdonosával jogvitára, ezúttal ugyanis egy alapvetően új műsorról van szó, amelynek teljesen más lesz a képi világa, ritmikája, ez utóbbi például jobban igazodik a kereskedelmi televízió nézőközönségének igényeihez. A fiatalosítást szolgálják egyebek között az új, fiatal színészek is, akik a Szeszélyes évszakok szereplőinek körében tűnnek fel.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások