Rachel McAdams lesz Bruce Wayne nője?

Rachel McAdams lesz Bruce Wayne nője?

2007. február 1. 09:18, Csütörtök
Katie Holmes gyengus alakítását követően Christopher Nolan egy tehetségesebb, ám szintén gyönyörű színésznőt kíván szerződtetni Mrs. Cruise helyére. Ő pedig nem más, mint az Éjszakai járat hőse, Rachel McAdams.

James Bondhoz hasonlóan a milliárdos Bruce Wayne is folyamatosan váltogatja barátnőit. Először jött Kim Basinger, majd Michelle Pfeiffer, Nicole Kidman, Elle Macpherson és végül Katie Holmes. Mrs. Cruise egyébként sokak szerint Christopher Nolan Batman: Kezdődik! címet kapott epizódjának leggyengébb pontja volt.


Bruce Wayne-nek aztán van ízlése

Amint arról már mi is beszámoltunk, Holmes kisasszonyra nem is tartanak igényt a The Dark Knight című folytatásban. Az, hogy ki veszi át Rachel Daws szerepét, még nem dőlt el. Mindenesetre a direktor legszívesebben az Éjszakai járat Tökös csaját alakító Rachel McAdams idomait látná kamerái előtt.

A labda jelenleg a színésznő térfelén van és nem valószínű, hogy visszautasítja a szerepet. Bár az is tény, hogy McAdams jelenleg az Iron Man filmadaptációjában alakítja Pepper Potts szerepét, így nem tudni, mennyit kellene várni rá.

Amint fejlemény van az ügyben, beszámolunk róla.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások