Kiplakátolták a netet

Kiplakátolták a netet

2007. március 3. 09:19, Szombat
Újabb poszteráradat lepte el az internetet. A Live Free or Die Hard, a Captivity, valamint a Sunshine is komoly érdeklődésre tarthat majd számot.

Először John McClane negyedik kalandjának plakátját vegyük górcső alá. Kissé meglepő, hogy a poszteren továbbra is az először kiszivárogtatott cím, a Die Hard 4.0 szerepel a jelenleg terjedő Live Free or Die Hard helyett.

McClane továbbra is olyan, mint mindig. Iszik, káromkodik és laza, mint a rigalánc. A hazának azonban ismét szüksége van rá, hiszen egy terrorista-csoport épp július 4-én készül megindítani támadását az Egyesült Államok számítógépes rendszere ellen. A filmben Bruce Willis mellett az épp feltörekvőben lévő Justin Long és Timothy Olyphant is szerepelnek majd. A bemutató június 29-én lesz Amerikában.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A második egy francia film, a Captivity, mely a szerelmes thriller kategóriába sorolható. A történet szerint egy sorozatgyilkos elrabol egy modellt és egy sofőrt, akiket különböző lelki és testi gyötrelmeknek vet alá. A két rab azonban a közös "élmények" hatására szép lassan egymásba szeret. Május 18-tól vetítik Amerikában.

Végül jöjjön a Sunshine, mely a Trainspotting és 28 nappal később rendezőjének új filmje lesz. Danny Boyle ezúttal a sci-fi műfajába próbál valami eredetit csempészni. A stábban mindösszesen két ismerős nevet fedeztem fel. Ők Cillian Murphy a Batman: Kezdődik! és az Éjszakai járat gonosza, valamint Michelle Yeoh, a Tigris és sárkány és az Egy gésa emlékiratai sztárja.

50 évvel a járunk a jövőben. A Nap haldoklik. Az emberiség utolsó reménye egy csapat űrhajós és tudós, akik az Icarus II fedélzetén indulnak el a Napkorong felé. Céljuk egy bombával újra beindítani azt. A filmnek még nincs kitűzött bemutatási dátuma.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások