Van képünk hozzá: 300

Van képünk hozzá: 300

2006. október 20. 21:32, Péntek
Végre megjöttek az első, igazán bíztató képek Frank Miller képregényének filmváltozatából. A 300 című mozit már így is hatalmas várakozás övezi, ám ezek után már a nyálunk is csorog.

Nemrég számoltunk be arról, hogy újabb Frank Miller képregény kerül megfilmesítésre. Az előzetes alapján leszögezhetjük, hogy a film készítői jó úton haladnak és erre a most megjelent képek is bizonyságot adnak.

A 300 története egészen a thermopülai csatáig nyúlik vissza. Az i.e. 481-480 között zajló háborúban Leonidas király, a spártaiak uralkodója 300 katonájával szállt szembe a Xerxes irányította hatalmas perzsa haddal. A spártaiak dicső és hősies helytállása végül arra ösztönözte a többi görögöt, hogy összefogjanak és közös erővel állítsák meg a perzsa katonákat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A rendezői székben a Holtak hajnalának újkori feldolgozását készítő Zack Snyder foglalt helyet. A főszerepekben Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West, David Wenham, Vincent Regan és Rodrigo Santoro bizonyíthatják tehetségüket.

A film bemutatójára sajnos még várni kell, hiszen a Warner Bros. a tervek szerint csak jövő év március 9-én mutatja be Amerikában a 300-at. Türelmetlenül várjuk.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban