Tabula Rasa - havidíj nélkül?

Tabula Rasa - havidíj nélkül?

2007. március 21. 15:17, Szerda
Richard Garriott az NCSoft North társalapítója már egy jó ideje dolgozik a Tabula Rasa-n, amely a Guild Wars-hoz hasonlóan az MMO szerelmeseit boldogítja majd.

Az új fejlesztésben az akciónak jóval nagyobb szerep jut, mint a stratégiának, de azért a szerepjátékokra jellemző vonásokkal is felvértezik a programot. A kasztok, szintek, különleges tárgyak mellett állítólag legalább ugyanannyi helyet követel magának az izgalom, a pörgés. A közzétett információk szeirnt néha úgy érezhetjük majd magunkat az idegen lényekkel folytatott harc közben, mintha egy FPS-ben küzdenénk meg velük. Akcióból tehát nem lesz hiány, és az elmondottakból kitalálható, hogy a Tabula Rasa a klasszikus történetre, az emberiség és az idegenek harcára épül majd.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A napokban látott napvilágot az a pletyka, miszerint a Guild Wars sorozat ráfizetéses, mert az egyszeri díjjak nem fedezik a költségeket. Richard Garriot ezt cáfolta. Elmondta, hogy pont az ellenkezője történt. A GW olyan sikeres, hogy a közeljövőben számos átalány-díj mentes játékot is a piacra dobnak. Azt nem tudni, hogy ebbe a Tabula Rasa is beletartozik e.

A jatek hivatalos oldala

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások