Rodriguez a Barbarella remake-t választotta

Rodriguez a Barbarella remake-t választotta

2007. május 23. 13:51, Szerda
Robert Rodriguez leszerződött a klasszikus Barbarella: Queen of the Galaxy feldolgozásának rendezői posztjára. A remake az Universal égisze alatt forog és ezzel a rendező két másik projektje, a Jetson család és a The Land of the Lost egyelőre pihen.

Miközben minden rajongó azon gondolkodik, hogy Robert Rodriguez a Jetson család vagy a The Land of the Lost című filmtervét valósítja-e meg hamarabb, addig a rendező egy harmadik utat választott. Elvállalta ugyanis az Universal felkérését, akik a készülő Barbarella feldolgozásának direktorának szerződtették le.


A régi és új Barbarella?

Az eredeti film 1968-ban jelent meg a mozikban és bár anyagilag elhasalt, később igazi kultklasszikussá vált. Ez főleg a kor szexbálványának, Jane Fondának volt köszönhető, kinek erotikus űrbéli sztriptíze sok férfi fantáziáját megmozgatta akkoriban.

A Barbarella: Queen of the Galaxy producere a '68-as eredetit is felügyelő Dino De Laurentiis lesz. A bemutató dátuma valamint a főszereplő személye még nem ismert, ám egyes pletykák szerint Lindsay Lohan tűnik a befutónak.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások