Csúszik a Sin City 2

Csúszik a Sin City 2

2007. június 5. 08:49, Kedd
Ijesztő infók érkeztek a Sin City folytatásáról. Mivel Rodriguez bukott a Grindhouse felével, majd a Barbarella remaket elvállalta, ráadásul Miller is saját filmet rendez, a képregényfilm folytatásának forgatását egyelőre felfüggesztették.

Sajnos egyes hírek szerint komoly következményei lehetnek a Robert Rodriguez - Quentin Tarantino féle Grindhouse oltári bukásának. Nemrég még olyan információk is napvilágot láttak, miszerint a Sin City folytatásának levezénylésére már nem is Rodriguez a legesélyesebb.

Ám Frank Miller Cannes-i körútján elárulta: a Sin City 2 forgatása nincs veszélyben, ám határozatlan időre elcsúsztatták a projektet. Rodriguez ugyanis elvállalta a Barbarella remake direktori posztját, majd utána jön A Jetson-család moziváltozata. Miller pedig épp rendezői debütjére készül. A Spirit-ről azóta újabb információ is napvilágot látott. Eszerint a film főgonosza, Octopus Samuel L. Jackson alakjában lép a vásznakra.

Szóval a legoptimistább becslések szerint is az Ölni tudnál érte történetet is tartalmazó újabb Sin City film minimum 1-2 évet csúszhat. Bár a forgatókönyv már készen van, a film az első részben megismert technológiával készül, mely alapos utómunkát ad majd a stábnak.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások