Folytatódik a Jade Empire?

Folytatódik a Jade Empire?

2009. október 13. 16:40, Kedd
A BioWare mindig is minőségi és könnyen játszható akció-RPG-iről volt híres és a hamarosan megjelenő Dragon Age: Origins is remélhetőleg jól sikerül majd.

Természetesen a Mass Effect folytatásáról sem feledkezhetünk meg, melyet milliók várnak tűkön ülve. És ha ez még nem lenne elég, a mai napon a BioWare vezető dizájnere, Mike Laidlaw egy interjúban elhintette, miszerint a fejlesztők nagyon szeretnék folytatni egy korábbi sikerüket is. Ez pedig nem más, mint a Jade Empire.

"Ha biztos lesz a dolog, azonnal bejelentjük hivatalosan is" - kezdte Mike. "Jelenleg azonban csak annyit mondhatok, hogy a stáb egyik nagy kedvence a Jade Empire és rengetegen imádjuk, szóval egyszer majd szeretnénk visszatérni a világába. De jelenleg mindenki a Mass Effect 2-n dolgozik, most az élvezi a legnagyobb prioritást."

A Jade Empire sorsa elég sok viszontagságot élt meg, hiszen az elsőre csak Xboxon megjelent játékot a Microsoft nem akarta PC-re is áthozni, ám végül a BioWare meggyőzte a kiadót. A portolás eredménye pedig számtalan Az év játéka díj, Ázsiában pedig minden idők legjobbjának választották.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások