Új scifi érkezik a mozikba: itt a Skyline előzetese

Új scifi érkezik a mozikba: itt a Skyline előzetese

2010. augusztus 11. 13:23, Szerda
Az Eredet után idén nagy éve lehet a scifiknek, igaz nagyot is bukhatnak. A műfaj, az év hátralévő részében bemutatandó képviselőinek egyike a Skyline, melyet egy meglehetősen hírhedt rendeződuó hoz el a vásznakra.

A Universal Pictures mindenki számára elérhetővé tette Greg és Colin Strause új scifijének, a Skyline-nak az előzetesét. A szakmában főként különleges és vizuális effektekkel foglalkozó testvérpár olyan filmekbe dolgozott be, mint a Vasember 2, az Avatar vagy a Jonah Hex, előző rendezésük pedig az Aliens vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen 2 volt. A november 12-i amerikai premierrel rendelkező Skyline egy idegeninvázióról fog szólni, s olyan színészek bukkannak fel a filmben, mint Eric Balfour, Donald Faison, Scottie Thompson és Brittany Daniel.


A novemberi mozis nagyüzemben nem lesz egyszerű helytállnia a Skyline-nak, hiszen ugyancsak 12-én kerül mozikba Denzel Washington új akciófilmje, az Unstoppable, míg egy hétre rá az új Harry Potter-film mellett bemutatkozik a The Next Three Days című akcióthriller is. A Skyline hazai premierjéről nincs hír, lehet, hogy csak az amerikai szereplés függvényében dől el a bemutató időpontja.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások