Megérkezett a Skyline című scifi első plakátja

Megérkezett a Skyline című scifi első plakátja

2010. augusztus 19. 23:20, Csütörtök
Most már nem csak a Skyline mozgóképeiben gyönyörködhetünk, hanem egy álló grafikában is, hiszen megérkezett a november scifi plakátja, melyen a mai divatnak megfelelően a kék szín dominál.

A ShockTillYouDrop-on mutatta meg először a netes közönségnek az Amerikában november 12-én mozikba kerülő Skyline első, kedvcsináló plakátját, melyről azonnal kiderül, hogy nem hazudik a film előzetese és valóban a idegeninváziós műfaj bővül egy darabbal. Az Alien vs Predator második részét is rendező Strause-testvérek filmje egyelőre még nem biztos, hogy nálunk is moziba kerül.

A rendeződuó egyébként pusztítást és mindenféle szörnyetegeket ígér, s azt is, hogy a film szereplőinek, Eric Balfournak, Scottie Thompsonnak, Donald Faisonnak, David Zayas-nak és Crystal Reednek nem lesz könnyű dolga, ha meg akarja menteni a világot a földönkívüliektől. A Skyline rettenetet szülő eseményei egyébként nagyjából azon a ponton fognak kezdődni, amikor Los Angeles-re furcsa fény ereszkedik, mely magához csalja az embereket.



Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások