Jövőre meglesz Jean-Claude Van Damme első sikerfilmje?

Jövőre meglesz Jean-Claude Van Damme első sikerfilmje?

2010. november 14. 13:20, Vasárnap
A visszatérő szinkronhangok mellett újoncként Jean-Claude Van Damme is szerepet kapott a Kung Fu Panda jövő nyáron bemutatásra kerülő folytatásában. A belga színész hangjával egy krokodilt fog életre kelteni.

Bármennyire is ismertnek vélik sokan Jean-Claude Van Damme nevét, a színész fénykorában is csak olyan sikerű filmeket tudott produkálni, mint mondjuk manapság Jason Statham - mindkét színész inkább a videón, illetve ma már DVD-n érte/éri el nagy anyagi sikereit. Van Damme esetében egyik legsikeresebb filmje, az Időzsaru is csak 45 millió dollárt termelt Amerikában és 57 milliót a világ többi részén.


De mindez jövőre meg fog változni, hiszen bár a színész minden évben legyárt egy-két, csak DVD-n megjelenő alkotást, ezúttal komoly hollywoodi filmben, a Kung Fu Panda második részében kapott egy szinkronszerepet. A második részbe visszatérnek az első epizódban megismert hangok (Jack Black, Lucy Liu, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Seth Rogen, Angelina Jolie, David Cross és James Hong), s melléjük nem csak a főgonosz páva szerepében Gary Oldman és egy jövendőmondó kecskeként Michelle Yeoh csatlakozik, hanem a belga akciósztár is, aki egy krokodil mestert fog alakítani.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások