Az első Operation Flashpoint: Red River képek és trailer

Az első Operation Flashpoint: Red River képek és trailer

2010. november 19. 04:25, Péntek
Végre megérkeztek az első képek a Codemasters által már szeptemberben bejelentett Operation Flashpoint következő részéből, mely Red River alcímmel jelenik majd meg.

A fotók nagy valószínűséggel az átvezető animációkból lettek kiszedve - vagy ha nem, akkor a sorozat legszebb része vár ránk tavasszal. Az Official Xbox Magazine volt olyan szerencsés, hogy vethetett pár pillantást a játékra és elmondásuk szerint "a Red River lesz az eddigi legélethűbb, legrealisztikusabb FPS" és ez mindenképpen jó jelnek számít.

Klikk ide! Klikk ide!

A Red Riverben ezúttal egy valós helyszínen, a közép-ázsiai Tádzsikisztánban kalandozhatunk csapatainkkal, mely nem messze található Pakisztántól, Afganisztántól és Kínától. A történet azonban egy kitalált konfliktuson alapul, melyben egy afgán csoport elindul elfoglalni az említett országot. Amerika odaküldi erőit, hogy megoldja a dolgot, de a kínai Független Hadsereg már ott van és nem kérnek a segítségből.

Az Operation Flashpoint: Red River jövő tavasszal jelenik meg PC-re és konzolokra.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FRISS: Közben megérkezett a trailer is, melyet fent lehet megtekinteni.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások