Új csatornán folytatódik a Beugró

Új csatornán folytatódik a Beugró

2011. január 29. 12:20, Szombat
Ismét csatornát vált a Beugró, ezúttal a Viasat 3 műsorán kell keresni. Kérdés, hogy a főleg a középkorú női nézők kegyeit kereső adón mennyire fog beválni az improvizációs komédia.

Ismét csatornát vált a Beugró című improvizációs játék, ezúttal a Viasaton lehet majd látni a nemsokára forgatásra kerülő új epizódokat, így mondhatni már az ötödik otthonába költözik a műsor. A Rudolf Péter, Pokorny Lia, Szabó Győző és Kálloy Molnár Péter, valamint Novák Péter főszereplésével készített műsor a 90-es évek népszerű angolszász improvizációs sorozatainak mintájára készült, sok átvett és pár hazai játékkal, helyzetgyakorlattal


Annak idején a Beugró a TV2-n debütált - nem túl sikeresen, de idővel kialakult egy elfogadható nézettsége, a csatorna pedig fura módon éppen ekkor döntött úgy, hogy nincs szüksége az improvizációs komédiára. (Ekkor nézték legtöbben a műsort.) Ezután az MTV-re, majd a Coolra került a műsor, miközben a Comedy Central is adta az epizódjait, s bár nézettségileg továbbra sem volt kiemelkedő a produkció, egy erős átlagot azért hoztak Rudolf Péterék. (A brandet remekül erősítette az időközben kiadott, nagyon sikeres társasjáték, melynek a kiegészítője és a folytatása is megjelent már.)

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások