Natalie Portman ennyivel jobb nő, mint Keira Knightley?

Natalie Portman ennyivel jobb nő, mint Keira Knightley?

2011. február 16. 10:20, Szerda
Natalie Poprtman és Keira Knightley egy-egy filmje csapott össze a hétvégén Magyarországon, azonban az Izraelben született színésznő filmje kiütéssel győzött angol vetélytársnőjének alkotása ellen.

Miközben Natalie Portman új filmje, a Csak szexre kellesz meghódította a magyar nézőket és az év eddigi legsikeresebb premierjét produkálta eladott jegyek tekintetében, addig Keira Knightley, akit legutóbb a 2008-as A hercegnőben láthattunk, nem nagyon keltette fel a nézők érdeklődését. Portman limonádéját a hétvégén 27 818-an látták, míg a London Boulevard című angol krimit Colin Farrell és Knightley közreműködésével, mindössze 4 993-an.


Natalie Portman vagy Keira Knightley?
Portman.
Knightley
Egyik se.
Mindkettô.
Persze, ha a filmet bemutató mozik számát is figyelembe vesszük, akkor a különbség máris nem ennyire szembetűnő, hiszen míg a Csak szexre kellesz egyszerre 27 hazai multiplexben és sima filmszínházban került bemutatásra, addig a Fórum Hungary filmjét mindössze 8 helyen lehetett látni hétvégén. Persze ezen adatok alapján is kihasználtabbak voltak a Portman-filmet vetítő termek, hétvégén átlagosan 1030-an nézték meg egy moziban a Csak szexre kellesz-t, míg a London Boulevard nézettsége egy moziteremre lebontva 516 fő volt.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások