Sztárok A smaragd románca feldolgozásában?

Sztárok A smaragd románca feldolgozásában?

2011. augusztus 26. 15:30, Péntek
Lehet, hogy a Katherine Heigl - Gerard Butler duóval készülhet el A smaragd románca remake-je, ha a Fox stúdió úgy dönt, hogy folytatja a 80-as évek nagy sikereinek feldolgozását.

A 20th Century Fox már egy ideje tervezi, hogy feldolgozza A smaragd románca (Romancing the Stone) című Michael Douglas-kalandfilmet. A napokban ismét felreppentek a pletykák a remake-ről, s a MovieHole pletykák ráadásul már szereposztásról is szólnak. Nyilvánvalóan ezeket az értesüléseket helyükön kell kezelni, de azért el lehet merengeni azon, hogy vajon ma ki lenne leginkább alkalmas arra, hogy eljátssza a Jack T. Coltont alakító Michael Douglast, Kathleen Turnert, illetve Danny DeVitót.


Bár úgy tűnik, hogy az eredetileg kinézett Robert Luketic rendező már nincs benne a produkcióban, az általa felkért Katherine Heigl továbbra is szerepelhet a filmben, míg a férfi főszerepre Taylor Kitsch és Gerard Butler is esélyes, ha megvalósul a terv. Az eredeti 1984-es film akkor az év egyik legsikeresebb darabja lett, Amerikában 76,5 millió dollár bevételt hozott, s többek között Robert Zemeckis rendező karrierjét is beindította, aki később olyan alapfilmeket készített, mint a Vissza a jövőbe vagy a Forrest Gump. A smaragad románca folytatása, A Nílus gyöngye egy évvel később készült el, s aratott hasonlóan nagy sikert.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások