Kiszivárgott az Alien-előzményfilm első előzetese

Kiszivárgott az Alien-előzményfilm első előzetese

2011. november 27. 22:10, Vasárnap
Idő előtt kikerült a netre az Alien-előzményfilmként emlegetett Prometheus első előzetese, mely első blikkre, ha mást nem is, de a régi Alien-mozik hangulatát vissza fogja adni.

Úgy tűnik, hogy vannak olyan előzetesek. melyek pocsék minőségük ellenére is izgalmi állapotba hozzák a scifi-rajongókat. Az eddigi reakciókból legalábbis ez tűnik ki, hiszen az AvP Galaxy-nak köszönhetően felkerült a YouTube-ra a Prometheus trailerjének mobiltelefonnal felvett screener verziója. A legutolsó hír az volt az előzetesről, hogy a Fox dolgozik rajta, s még idén bemutatja, de úgy tűnik, hogy már elkészült.


Üröm az örömben, hogy viszonylag rövid a videó, inkább funkcionál teaserként, cserébe viszont a 30. és 40. másodperc között a fanatikus Alien-hívők láthatnak egy régi ismerőst. A premier még messze van, június 8-án kerül mozikba Ridley Scott filmje, ami remélhetőleg idehaza is világpremier lesz. A főbb szerepeket jól csengő nevekkel töltötték fel a készítők, olyanokat láthatunk a Prometheusban, mint Noomi Rapace, Michael Fassbender, Logan Marshall-Green, Charlize Theron, Idris Elba, Sean Harris, Kate Dickie és Guy Pearce.

Az egy napja feltöltött videót természetesen a Fox elkezdte levadászni, de egy törölt verzió helyére öt új érkezik.





Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások