Most már biztos, hogy megbukott Adam Sandler

Most már biztos, hogy megbukott Adam Sandler

2011. december 5. 19:30, Hétfő
Amerikán kívül mondhatni egyelőre még be sem merték mutatni Adam Sandler új filmjét, a Jack és Jillt, s mára már az is biztossá vált, hogy Amerikában nem fog nagy sikert aratni.

Az év egyik leggyengébb filmjének kikiáltott Jack és Jill (Jack & Jill) közepesen, de Adam Sandlerhez képest gyenge, 25 millió dolláros nyitánya Amerikában ugyan még azt is jelenthette volna, hogy a film lassú siker lesz, de inkább a papírforma igazolódott, a komédia megbukott. A 79 millió dollárba kerülő komédia a hálaadási szünnapoknak köszönhetően ugyan 4 hét alatt 64 millió dollár bevételre tett szert Amerikában, az azonban már most biztosra vehető, hogy a 100 milliót nem fogja elérni, köszönhetően annak, hogy sokkal nagyobb ütemben veszti a nézőket hétről-hétre, mint ahogy abban a gyártó Columbia Pictures stúdió reménykedett.

Ráadásul egyelőre nemzetközileg sem muzsikál túl fényesen a Jack és Jill, hiszen eddig Amerikán kívül mindössze 11,7 millió dollár bevételt szedett össze a film. Mindez persze nem meglepő, hiszen még csak pár országban adják (Mexikó, Izrael, Kolumbia, Ausztrália). Mexikóban viszonylag jó fogadta a közönség a női ruhában is parádézó Sandlert, hiszen az Alkonyat 4 és a Vasököl után Jack és Jill lett az ősz harmadik legjobban induló filmje, Ausztráliában viszont középszerűnek számított a nyitány, s Sandlerhez képest kifejezetten gyenge lett.

Idehaza december 29-től lehet megtekinteni a filmet, csakis saját felelősségre.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások