Jennifer Aniston ismét nem kellett senkinek

Jennifer Aniston ismét nem kellett senkinek

2012. február 26. 23:49, Vasárnap
Pályájának leggyengébb nyitányát produkálta Jennifer Aniston a hétvégén, ami azt jelenti, hogy a 2011-es filmjeiben a siker inkább Adam Sandlernek, illetve a Förtelmes főnökök koncepciójának volt köszönhető.

Nem taposták egymást agyon sem Jennifer Aniston, sem Paul Rudd rajongói, ugyanis a két színész közös filmje a Wanderlust mindössze 6,6 millió dollár bevételt hozott premierjének hétvégéjén, ami a toplistán mindössze a nyolcadik helyre volt elegendő. Persze a 30 milliós költségvetést tekintve mindez nem tűnik ordas nagy zakónak, ráadásul Aniston nevével a komédia nemzetközi eladásai sem sikerültek rosszul. (Amerikában a felmérések szerint a közönség 57%-a nőből állt, s a nézők 61%-a 30 éven felüli volt.)


Pedig a Wanderlust nem kapott rettenetes kritikákat, a RottenTomatoes összesítése alapján a sajtóban megjelent kritikák 58%-ban pozitívak voltak. De úgy tűnik, hiába aratott sikert David Wain előző filmjével, a Példátlan példaképekkel (Role Models), hiába volt ott a producerek között a nemrég még 100 milliós sikereket halmozó Judd Apatow, a közönség nem nagyon érdeklődött a komédia iránt, melyet egyébként a Universal októberről halasztott február végéről - mint kiderült, ez a plusz pár hónap sem volt elég ahhoz, hogy sikeres marketingstratégiát eszeljenek ki az egyébként valóban nem könnyen eladható filmhez. (A filmet mindössze 2002 mozi játszotta odakint, s ez is remekül mutatja, hogy a stúdió sem reménykedett különösebb sikerben.) ** ** A Wanderlust hazai premierjéről természetesen egyelőre nincs hír.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások