Mercenary Ops

Mercenary Ops

2012. május 19. 23:27, Szombat
PC-re nem létezik túl sok külső nézetes akciójáték, szóval ha egy játékkal kapcsolatban azt olvashatjuk, hogy "fedezékrendszer", akkor automatikusan a Gears of War sorozatra gondolhatunk.

Sajnos a trilógiának csak az első része látogatott el PC-re és az is elég rossz port formájában tette mindezt. Mindenesetre a Mercenary Ops le sem tagadhatná, hogy honnan meríti az ihletet, mely a fentieken felül kínál ko-op módban végigvihető küldetéseket, zombikat, horda-módot és karakterfejlesztést is - mindezt teljesen ingyen.



A Mercenary Ops egy elképzelt jövőben játszódik, de ennek ellenére nem kell lézerfegyverekre és hasonló futurisztikus dolgokra számítani. Kezdetnek meg kell alkotnunk karakterünket, felszerelést kell választani (AK47, P90 SMG, shotgunok és mesterlövész puskák adják a tűzerőt), majd indulhat a bevetés. A fegyverek folyamatosan fejleszthetők és erre szükség is lesz, mivel az ellenfeleink is ezt teszik majd.

A Mercenary Ops minden játékstílusnak kedvez majd. Aki szeretne, az Rambo módjára vetheti bele magát a harcokba, de természetesen alkothatnak csapatokat is a különböző katonák. Akadnak majd közelharci elemek is, melyeket szintén a Gears of Warból emeltek át. Ugyancsak "ellopták" a töltés ötletét is: ha megfelelő időben nyomjuk meg az újratöltés gombot, akkor gyorsabban végzi el karakterünk a tárcserét. Ha nem, akkor kicsit szerencsétlenkedik.



Természetesen nem csak egymás ellen játszhatunk, hiszen lesznek küldetések illetve módok, melyekben a gép irányítja az ellenfeleket. Ilyenkor 8 fős csapatunkkal kell az adott területet, épületet megóvni az ellenféltől, akik lehetnek ellenséges katonák de zombik is.

A Mercenary Ops nagyon ígéretesnek tűnik és igazi hiánypótló alkotás lehet a PC-s piacon. A program béta-tesztelése június 20-án kezdődik, akit érdekel a dolog, az itt jelentkezhet.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások