Pazar lesz a Metro: Last Light

Pazar lesz a Metro: Last Light

2012. június 13. 18:16, Szerda
A 4A Games nagyod egyedi hangulatú FPS-t teremtett meg a népszerű író, Dmitry Glukhovsky Metro 2033 című regényére épült. A siker, ha lassan is, de megérkezett és ezért a csapat zöld utat kapott a folytatásra is.

A Metro: Last Light címet kapott második rész a "rossz" befejezést választotta alapul. Ebben a főszereplő Artyom nem a régen várt békét hozza el a két faj közé, hanem teljesen megsemmisíti a Dark Ones nevet viselő, alapjaiban a békére vágyó fajt. Egy év telt el az esemény óta, de természetesen "kedvenc" metróhálózatunkban ismét felbukkant a gonosz.



A játékban ismét Artyom bőrébe bújhatunk majd, akivel ezúttal is számos morális döntést kell majd meghoznunk a kalandunk során. A fejlesztők azt azonban leszögezték, hogy a Last Light nem megy át Mass Effectbe. Azaz a hangsúly továbbra is az akciókon lesz, de lesznek bizonyos események, melyeknél döntetnünk kell és ez alapjaiban változtathatja meg a sztori végét.

A lőszerünk nem csak gyilkolásra lesz felhasználható, mivel ezúttal is ez szolgál majd fizetőeszközként is a világunkban. A 4A Games ezúttal odafigyelt a felszínen történő eseményekre is. Bár ezúttal is elég sok időt töltünk majd a föld alatt, azonban szerencsére már többször jutunk fel a felszínre, mint az első részben. Ráadásul pazarul lett kivitelezve a fenti világ, nagyon hangulatosan fest az apokalipszis utáni város.



A Metro: Last Light méltó utódja lehet a jelenlegi generáció egyik leghangulatosabb FPS-ének, melynek sikere esetén trilógiává bővülhet a széria. A játék 2013 elején jelenik meg.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások