Egyre közelebb a Hangyaember-mozifilm

Egyre közelebb a Hangyaember-mozifilm

2012. június 30. 22:40, Szombat
A bosszúállók képregényes verziójában a csapat egyik alapítóembere Hangyaember, ő azonban a filmben nem tűnt fel, ellenben lehet, hogy nemsokára végre láthatjuk őt a mozikban is.

Több éve már annak, hogy Edgar Wright és Joe Cornish befejezte tervezett szuperhősös képregényfilmjük, a Hangyaember (Ant-Man) forgatókönyvét. De hiába pletykálják már jó ideje, hogy megfilmesítésre kerülnek a népszerű Marvel-hős kalandjai, jó ideje nem történt előrelépés a projekt ügyében. Minap a The Hollywood Reporter arról adott hírt, hogy Edgar Wright elkészített egy tesztfelvételt is a tervezett filmhez, mely, ha jó visszhangot kap a Marvel Studios képviselőitől, akkor elősegítheti a film elkészülését.

Wright korábban azt nyilatkozta, hogy a Hangyaember-filmben nemcsak Henry Pym, hanem Scott Lang is fel fog tűnni, azaz nemcsak az első, hanem a második alteregóról is szólna történetük, kérdés, hogy ez mennyiben változott az előzetes tervek papírra vetése óta. Ha zöld lámpát kapna a projekt, akkor Edgar Wright akár új filmje, a The World's End után meg is rendezhetné. Akinek nem ugrana be a forgatókönyvíró-rendező neve, annak csak pár filmcímet említenénk: Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Scott Pilgrim a világ ellen - eddigi hollywoodi filmjei az IMDb-n remek átlagot értek el, hiszen sorban 8.0, 7.9 és 7.6 pontot értek el a szavazók szerint.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások