Megvan a harmadik Fantasztikus Négyes-film rendezője

Megvan a harmadik Fantasztikus Négyes-film rendezője

2012. július 12. 15:40, Csütörtök
Talán harmadjára sikerült jó és sikeres Fantasztikus Négyes-mozifilmet letenni az asztalra. A Fox ugyanis jövő év elején elkezdi forgatni a népszerű szuperhős csapatról szóló rebootot.

Nemcsak a Daredevil, a fenegyerekről szolgált bejelentéssel a Twentieth Century Fox a Comic Conon, hanem a Fantasztikus Négyesről is. Mint az ismeretes 2005-ben és 2007-ben már készült két mozifilm a csapat kalandjaiból, azonban mindkettő gyengén sikerült és bukásnak is számítottak, így a stúdió nem folytatta sorozatát. Azonban idén A bosszúállók nagy sikere megmutatta, hogy a közönséget érdeklik a szuperhős csapatok, így lehet, hogy végre sikeres lehet az FF4 a mozikban is.


Eddig csak újságírói értesülésekre lehetett alapozni, most azonban már hivatalosan is bejelentésre került, hogy lesz Fantasztikus Négyes, s természetesen nem folytatás, hanem reboot lesz, ugyanis a Foxnak nem nagyon áll érdekében, hogy a régi filmekkel hozza összefüggésbe az újat. A rendező pedig az ugyancsak pletykált Josh Trank lesz, aki idén robbant be Hollywoodba, miután elkészítette a kifejezetten jól sikerült Az erő krónikája című szuperhősös mozit.

A Daredevil, a fenegyerekkel ellentétben a forgatást kezdését nem kell siettetnie a stúdiónak, s bár itt is fenyeget a jogok visszaszállása a Disney-re (és a Marvel Studiosra), de a Fox kivárja a Wolverine, valamint az X-Men: Az elsők második részeinek elkészültét, s csak utána vág bele a Fantasztikus Négyes rebootjába.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások