Őszig el kell kezdeni forgatni az új Daredevilt, de még nincs főszereplő

Őszig el kell kezdeni forgatni az új Daredevilt, de még nincs főszereplő

2012. július 12. 15:00, Csütörtök
A Daredevil, a fenegyerek már 9 évvel ezelőtt is százmilliós bevételre tett szert Amerikában, így nem csoda, hogy folytatni akarják a Marvel képregényhősének kalandjait. A kérdés, hogy kivel?

Elkezdődött a San Diegóban megrendezésre kerülő hatalmas geektalálkozó, a Comic Con, és elkezdtek záporozni a különböző filmekre, tévésorozatokra és persze képregényekre vonatkozó infók. Stílszerűen a legérdekesebb és leghasznosabb információk a tervezett képregényfilmekről érkeztek. Annak ellenére, hogy a Twentieth Century Fox nem bír túlságosan nagy jelenléttel a Comic Conon, a stúdió több képregényes projektjével is infókkal szolgált.


Ezek közül az egyik a Daredevil rebootja, illetve folytatása. Az általunk Daredevil, a fenegyerekként ismert szuperhős első kalandjait még 2003-ban láthattuk, azonban nem készült több folytatás Ben Affleck főszereplésével, mindössze egy Elektra-spinoff Jennifer Garnerrel. Nos, lehet, hogy nemsokára végre ismét láthatjuk a vak ügyvédet, hiszen a Foxnak őszig el kell kezdenie a forgatást, ha nem akarja, hogy a jogaik veszélybe kerüljenek, ugyanis ha egy bizonyos dátumig nem kezdenek semmit Daredevil karakterével, akkor a Disney és a Marvel Studios visszakapja annak lehetőségét, hogy filmet forgasson Matt Murdock kalandjaiból.

A Comic Conon az is kiderült, bár egyelőre csak pletykaszinten, hogy a tervezett őszi forgatáskezdés miatt a filmet nem az előre kiszemelt David Slade fogja rendezni, ugyanis őt a Hannibal Lecterről szóló tévésorozat pilotjának előkészületei foglalják le.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások